Mangler du en stærk flyttemand? Find en med et godt tilbud her

Har du brug for en god flyttemand til dit flyttelæs? Men skal det også gerne være til en god pris? Det får du hjælp til at finde her. Det tager kun et øjeblik.

FÅ 3 FLYTTETILBUD NU

1. Indhent flyttetilbud

2. Behandling af tilbud

3. Vælg flyttefirma

Vores samarbejdspartnere

Få 3 tilbud på en flyttemand inden for 24 timer

Er der gået lidt af en prisjæger i dig i forbindelse med din flytning? Og sætter du nu alt ind på at finde så god en pris som muligt? Så er det et godt træk at starte her. For vi er et samlingssted for flyttemænd over hele landet. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan finde en eller flere flyttemænd, der hellere end gerne vil hjælpe dig med at flytte.

Bedsteflyttepris har flyttemænd med flyttebiler, der holder til i nord, syd, øst og vest. Men vi har også flyttemænd tilknyttet vores tilbudsservice, der er klar til at køre langt og at køre landsdækkende for at hjælpe dig med din flytning.

Det betyder derfor ikke noget, hvor omfattende din flytteopgave er. Om du derfor står og skal flytte fra en 1-værelses lejlighed eller fra et rækkehus og over i en stor villa, kan du finde og få hjælpen til det gennem vores platform. De flyttemænd, der har tiden, lægger en billet ind på opgaven i form af et tilbud. Herefter er det helt op til dig, om du ønsker at gøre brug af det.

Udfyld formularen og få 3 gratis

professionelle flyttetilbud

Få 3 gratis tilbud

1- Vælg opgave type

Indhent tilbud på flyttemænd og spar penge

Det er på ingen måder et tidsspild at indhente flere forskellige tilbud på flyttemænd. Særligt ikke når du gør det gennem vores platform, da du her bliver fri for at ringe eller skrive rundt til samtlige flyttemænd. Du skal kun udfylde en kontaktformular én gang. Denne bliver sendt i udbud af os, hvorefter flyttefirmaerne kan vælge at give et tilbud eller kontakte dig nærmere i den forbindelse.

Du sparer ikke penge, fordi du bruger platformen. Men fordi du får mulighed for at sammenligne priserne fra forskellige firmaer på den samme opgave. Der kan nemlig sagtens være stor forskel på, hvad de enkelte firmaer tager for en flytteopgave. Det er naturligvis stadig en god ide at tjekke betingelserne for tilbuddet, så du er sikker på, at det er de samme rammer, du sammenligner priser efter.

Det gode ved at bruge platformen her er også, at flyttefirmaerne godt ved, at de konkurrerer med andre om opgaven. Det får dem helt naturligt til at skrue ned for priserne, så du finder deres tilbud så attraktivt som muligt.

Så vil du gerne spare penge? Så indhent gerne et tilbud i dag.

Vi har formidlet opgaver siden 2017

Bedsteflyttepris.dk blev etableret i 2017, med dets formål om at gøre vores kunders flytninger nemt og billigt.

100% gratis

Det koster dig ingenting at bruge vores service. Når du udfylder kontaktformularen, modtager du 3 flyttetilbud, som du selv bestemmer, om du vil gøre brug af. Det er enkelt og ganske uforpligtende.

Opgaver rundt over hele landet

Uanset om du bor på Sjælland, Jylland eller Fyn har vi partnere i dit område. Vi finder selvfølgelig de 3 tætteste, så kørsel og brogebyrer ikke bliver en afgift for dig.

Alle flytteopgaver er forsikret

Vi har på forhånd lavet en kontrol af alle vores samarbejdspartnere og udvælger nøje de bedste flyttefirmaer til netop din opgave.

De bedste flyttefirmaer

Kun de bedste flyttefirmaer er tilknyttet vores service. Vi har på forhånd foretaget kontrol af vores samarbejdspartnere, så vi er sikre på, at du får en god behandling og en god service.

+10.000

Glade flyttekunder

Sådan finder du den bedste flyttemand

Er du heldig at modtage flere forskellige tilbud, kan det godt være svært at finde frem til, hvad der er det bedste. Det kan især også være fristende at sige ja tak til det bedste mulige tilbud med den laveste pris. Men det er ikke nødvendigvis den bedste deal for dig.

Hvordan finder du så ud af det? Jo, det gør du ved at tjekke op på betingelser i aftalen og på anmeldelser på nettet og sociale medier. Hvad siger andre om det respektive flyttefirma? Hvordan er servicen? Vil de gerne komme ud til en besigtigelse, så du kan møde dem og stille dem spørgsmål? Når det gælder en flytning, er prisen ikke nødvendigvis det vigtigste.

For det er også vigtigt, at du er tryg. Når du derfor har indhentet nogle tilbud fra flyttemænd i dit lokalområde, kan du med fordel tjekke for anmeldelser og andre omtaler af firmaet. Tegner de godt – og er det fra reelle personer – kan du herefter kontakte dem for en snak. Her skal der ikke mange øjeblikke til for at danne sig et indtryk af, hvordan kommunikationen og serviceniveauet er.

Det er ikke noget, vi kan hjælpe dig med. Men vi screener så vidt muligt alle flyttefirmaer, så grundlaget for en god service er til stede. Det skal gerne være en god oplevelse for dig at flytte – og det vil vi gerne så vidt muligt bidrage til.

Indhent et tilbud fra en flyttemand og få flytningen klaret på et øjeblik

Der er mange ting, der er meget mere spændende end at flytte. Derfor skal det heller ikke være en tyngende oplevelse. Det skal være noget, der skal overstås – men som du kan se frem til, uden at det virker alt for uoverskueligt.

Det tager ikke mange øjeblikke at udfylde formularen her på siden. For det er kun nødvendigt med dine kontaktoplysninger og en opgavebeskrivelse, der er så nøje som muligt. Når den er på plads, skal du blot vente – og i mellemtiden kan du forberede andre ting i forbindelse med flytningen.

Vi giver dig tilmed et gavekort på 300 kroner, som du kan bruge i forbindelse med en flytning. Der er dog nogle betingelser gældende, herunder at flytningen skal være for minimum 3000 kroner. Gør gerne opmærksom på gavekortet hos flyttefirmaet, inden du takker ja til et tilbud, så du er sikker på, at det bliver taget med som en del af aftalen.

Har du spørgsmål omkring hele processen med at finde en flyttemand på denne måde, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig, så du kan komme godt og trygt igennem din flytning.

Hvorfor benytte vores service?

100% gratis

Det koster dig ingenting at bruge vores service. Når du udfylder kontaktformularen, modtager du 3 flyttetilbud, som du selv bestemmer, om du vil gøre brug af. Det er enkelt og ganske uforpligtende.

Gennemsigtige priser

Når du modtager et flyttetilbud fra et flyttefirma, er det helt uden skjulte gebyrer. Prisen bliver altid beregnet før arbejdet, så du kender den endelige pris inden flytningen.

Gavekort

Når du har fundet et firma igennem vores portal, så modtager du et gavekort på 300 kr., som du kan benytte hos dit flyttefirma. Der er blot et krav, din samlede regning skal være på minimum 3.000 kr.

Skal du flytte langt eller til udlandet? Find en flyttemand til hjælp her

Skal du flytte fra den ene ende af landet til den anden? Skal du krydse en grænse eller to? Det gør søgningen lidt sværere efter en flyttemand. Men så længe du blot gør det klart i opgavebeskrivelsen, sørger vi for at sende den i udbud hos flyttefirmaer og flyttemænd, der også tilbyder dette som en del af deres service. Husk gerne at tjekke tilbuddet efter for, hvad det koster i gebyr for kørsel, og at denne er helt fast, så du kan få en nem og gnidningsfri flytning.

Der er mange flyttemænd, der venter på at gøre fra dig. Så udfyld gerne kontaktformularen nu.

Vi er stolte af vores kundeanmeldelser

Line V."Jeg fik i forbindelse med vores flytning 3 meget forskellige tilbud igennem portalen. Jeg fik forhandlet mig til en super pris"

Alex S."Efter flere timers research efter et troværdigt flyttefirma faldt vi over bedsteflyttepris.dk. Fik et fornuftig tilbud som vi straks accepterede"

Frederik N."Kan klart anbefales. Skulle bruge en akut flytning. Alle tre tilbud var gode, men vi valgte det firma, som kunne rykke ud med kortest varsel."