Få den bedste pris på et flytte firma København

Skal du flytte og er på jagt efter et flytte firma København i den forbindelse? Så udfyld gerne vores formular og få tilsendt op til tre gratis tilbud inden for 24 timer.

FÅ 3 FLYTTETILBUD NU

1. Indhent flyttetilbud

2. Behandling af tilbud

3. Vælg flyttefirma

Vores samarbejdspartnere

Spar penge på flytte firma København

Skal du flytte til eller fra København? Og leder du i den forbindelse efter et flytte firma København til en god pris? Det er ikke nemt at finde, hvis du gerne vil gøre det på egen hånd ved at ringe eller skrive rundt. For at undgå at bruge for meget tid på det – eller at blive frustreret undervejs – kan du vælge at gøre brug af vores platform.

Vi er nemlig et samlingssted for flytte firmaer København. Når du derfor udfylder vores formular med en flytteopgave, sender vi den i udbud til forskellige flyttefirmaer. Har de tid i kalenderen på den pågældende dag, vender de tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.

Det gør det ikke bare nemt for dig at finde et godt og passende flytte firma København. Det gør det også meget billigere for dig, fordi der er flere om buddet.

Udfyld formularen og få 3 gratis

professionelle flyttetilbud

Få 3 gratis tilbud

1- Vælg opgave type

Bliv klar til at flytte på 24 timer

Vi ved godt, det tager lidt længere tid end det. Men inden for 24 timer kan du regne med at have modtaget et eller flere tilbud fra forskellige flyttefirmaer rundt om i København. Hvor mange tilbud du modtager, kan vi ikke garantere. Men når du modtager et tilbud, kan du være sikker på, at det er reelt nok, og at det er et firma, der hellere end gerne vil hjælpe dig med at transportere dit indbo fra A til B.

Har du derfor ikke fundet et flyttefirma endnu, men vil du gerne have styr på det nu og her, kan du med fordel bruge vores platform. Når de vender tilbage med et tilbud, er det ganske uforpligtende og helt gratis. Du betaler derfor ikke for at bestille et tilbud.

Vi har formidlet opgaver siden 2017

Bedsteflyttepris.dk blev etableret i 2017, med dets formål om at gøre vores kunders flytninger nemt og billigt.

100% gratis

Det koster dig ingenting at bruge vores service. Når du udfylder kontaktformularen, modtager du 3 flyttetilbud, som du selv bestemmer, om du vil gøre brug af. Det er enkelt og ganske uforpligtende.

Opgaver rundt over hele landet

Uanset om du bor på Sjælland, Jylland eller Fyn har vi partnere i dit område. Vi finder selvfølgelig de 3 tætteste, så kørsel og brogebyrer ikke bliver en afgift for dig.

Alle flytteopgaver er forsikret

Vi har på forhånd lavet en kontrol af alle vores samarbejdspartnere og udvælger nøje de bedste flyttefirmaer til netop din opgave.

De bedste flyttefirmaer

Kun de bedste flyttefirmaer er tilknyttet vores service. Vi har på forhånd foretaget kontrol af vores samarbejdspartnere, så vi er sikre på, at du får en god behandling og en god service.

+10.000

Glade flyttekunder

Beskriv din opgave så nøje som muligt

Vil du gerne sikre dig, at tilbuddet på din flytning er så specifik som overhovedet muligt, er det vigtigt, at du kommer med mange og nøjagtige detaljer. Hvor mange kvadratmeter skal pakkes ned? Er der noget tungt gods? Er der skrøbelige genstande med? Når flyttefirmaerne kender det reelle omfang, vil de også være i stand til at give et specifikt tilbud.

I den forbindelse kan du også forhøre dig om en gratis besigtigelse i forbindelse med udformningen af tilbuddet. Det er en god måde at sikre dig på, at flyttefirmaet er det rette match. Men det sikrer også, at du får en pris, der rent faktisk holder, fordi flyttefirmaet med egne øjne kan danne sig et overblik over omfanget. En besigtigelse er ofte en gratis del af mange flyttefirmaers faste service. Så bed gerne om det, inden du siger ja til et tilbud.

Få et tilbud fra et flytte firma København med landsdækkende flytning

Bor du i København? Men skal du ikke flytte til en ny bolig i Hovedstaden? Måske du skal flytte til en ny landsdel? Det er ikke noget problem med vores platform, da du her kan finde et flytte firma København, der gerne vil hjælpe dig med at flytte, uanset om der er tale om en tur rundt om hjørnet eller en længere tur.

Det er meget forskelligt, hvor meget det koster med landsdækkende service fra flyttefirma til flyttefirma. Vær derfor gerne sikker på, hvad prisen er, inden du skriver under på et tilbud. Det er altid en god ide at sikre dig, hvad de tager per kilometer, eller om der er nogle ekstra gebyrer forbundet med de mange kilometer.

Det er altid godt at have en aftale på sort og hvidt, så du kan være helt sikker på, at en aftale er en aftale – og at prisen stemmer som aftalt.

Hvorfor benytte vores service?

100% gratis

Det koster dig ingenting at bruge vores service. Når du udfylder kontaktformularen, modtager du 3 flyttetilbud, som du selv bestemmer, om du vil gøre brug af. Det er enkelt og ganske uforpligtende.

Gennemsigtige priser

Når du modtager et flyttetilbud fra et flyttefirma, er det helt uden skjulte gebyrer. Prisen bliver altid beregnet før arbejdet, så du kender den endelige pris inden flytningen.

Gavekort

Når du har fundet et firma igennem vores portal, så modtager du et gavekort på 300 kr., som du kan benytte hos dit flyttefirma. Der er blot et krav, din samlede regning skal være på minimum 3.000 kr.

Udfyld vores kontaktformular på et øjeblik

I en hverdag hvor der er meget at se til og ved en flytning, hvor der er mange ting at skulle holde styr på, er det rart at kunne finde frem til et flytte firma København nemt og hurtigt. Vores formular kræver ikke mere end dine kontaktoplysninger og en opgavebeskrivelse. Det tager derfor ikke længere tid, end hvad du bruger på at beskrive din flytteopgave. Du kan gøre det nemmere for flyttefirmaerne at give et tilbud ved at vedhæfte billeder. Så giver det et bedre indblik i, hvad der skal løftes, og hvor mange timer det kommer til at tage.

Når du har brugt få minutter på at udfylde opgaveformularen, sender du den ind til os. Herefter sender vi opgaven i udbud blandt de tilknyttede flyttefirmaer. Ikke længe efter kan du regne med et eller flere tilbud.

Hvorfor bruge os til at finde en god pris på et flytte firma København?

Der er mange flyttefirmaer om buddet. Men selvom der er så mange, kan det netop være svært at vælge én ud af de mange. Eller at finde netop det firma, der har tid i kalenderen til at hjælpe dig. Du bliver fri for at bruge en masse tid på at søge dig frem til flyttefirmaer, når du gør brug af vores service. Det er selvfølgelig ikke givet, at du finder, hvad du søger – men du får i hvert fald muligheden for nemt og hurtigt at kunne få kontakt til et flytte firma København, som du godt kunne tænke dig at gøre brug af.

Derudover kan du bruge vores service og de tilsendte tilbud som et godt udgangspunkt for sammenligning af priser fra flyttefirmaer. For det giver dig indsigt i, hvad den gennemsnitlige pris er. Altså kan du være sikker på ikke at komme til at sige ja til et tilbud, der er alt for dyrt.
Der er ingen grund til at bruge for mange penge på en flytning. Det skal naturligvis gøres ordentligt og med respekt for dig og dine ejendele – men prisen må også gerne være god, så du kan bruge dem på andre fornøjelser.
Udfyld formularen i dag og spar penge på din flytning!

 

Vi er stolte af vores kundeanmeldelser

Line V."Jeg fik i forbindelse med vores flytning 3 meget forskellige tilbud igennem portalen. Jeg fik forhandlet mig til en super pris"

Alex S."Efter flere timers research efter et troværdigt flyttefirma faldt vi over bedsteflyttepris.dk. Fik et fornuftig tilbud som vi straks accepterede"

Frederik N."Kan klart anbefales. Skulle bruge en akut flytning. Alle tre tilbud var gode, men vi valgte det firma, som kunne rykke ud med kortest varsel."