Få 3 gratis og uforpligtende flytte tilbud fra flyttefirmaer i hele landet

Har du en flytning, du mangler hjælp til? Vil du gerne have et godt tilbud på det? Det kan du få gennem os, da vi hjælper dig med at få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud.

FÅ 3 FLYTTETILBUD NU

1. Indhent flyttetilbud

2. Behandling af tilbud

3. Vælg flyttefirma

Vores samarbejdspartnere

Start din flytterejse med et godt tilbud

En flytning er på mange måder ligesom en rejse. Du pakker et liv ned i din nuværende bolig, skaffer dig af med nogle af tingene, får dem flyttet et nyt sted hen for så at pakke dem ud igen i en ny bolig, hvor du måske gerne vil skaffe nye ting og skabe en god og hjemlig vibe.

Det er en rejse, der er spændende, stressende og på nogle punkter lidt uoverskuelig. Men det kan gøres nemmere med et flyttefirma. Spørgsmålet er så bare, hvor du skal finde firmaet henne? Og hvilken pris der er rimelig at give?

Du bestemmer selv, hvilket flyttefirma du gerne vil benytte. Men vi giver dig muligheden for at blive præsenteret for op til 3 forskellige firmaer i dit lokalområde. Du altså bruge os til at få et indblik i, hvilke flyttefirmaer der er at vælge mellem, og hvilke der har ledig kapacitet.

Når det kommer til prisen, er vi også en god hjælp. For vi hjælper dig kvit og frit med at indhente tilbud fra op til 3 flyttefirmaer i dit lokalområde. Dem får du inden for 24 timer efter, du har udfyldt vores kontaktformular.

Udfyld formularen og få 3 gratis

professionelle flyttetilbud

Få 3 gratis tilbud

1- Vælg opgave type

Spar penge ved at indhente op til 3 flytte tilbud

Flytning er en stor udgift i budgettet. Vil du gerne holde den nede på et minimalt niveau, så der også er til nye møbler? Så er det en god ide at indhente forskellige tilbud. Ikke kun her gennem os men også generelt. For det giver dig et unikt indblik i, hvad priserne er for flytning i dit område. Du kan dermed undgå at komme til at takke ja til et flytte tilbud og en pris, der er alt for høj i forhold til, hvad det reelle niveau egentligt er.

Du kan også være sikker på, at der kommer gode priser fra flyttefirmaer gennem vores platform, da de er bevidste om, at opgaven er i udbud og flere kan byde ind. Sammenhold det eventuelt med tilbud, du har fundet andre steder fra og se, om ikke der er penge at spare.

Det tager kun et ganske kort øjeblik at indhente 3 flytte tilbud. Gør det gerne allerede nu, så du hurtigst muligt kan få styr på din flytning.

Vi har formidlet opgaver siden 2017

Bedsteflyttepris.dk blev etableret i 2017, med dets formål om at gøre vores kunders flytninger nemt og billigt.

100% gratis

Det koster dig ingenting at bruge vores service. Når du udfylder kontaktformularen, modtager du 3 flyttetilbud, som du selv bestemmer, om du vil gøre brug af. Det er enkelt og ganske uforpligtende.

Opgaver rundt over hele landet

Uanset om du bor på Sjælland, Jylland eller Fyn har vi partnere i dit område. Vi finder selvfølgelig de 3 tætteste, så kørsel og brogebyrer ikke bliver en afgift for dig.

Alle flytteopgaver er forsikret

Vi har på forhånd lavet en kontrol af alle vores samarbejdspartnere og udvælger nøje de bedste flyttefirmaer til netop din opgave.

De bedste flyttefirmaer

Kun de bedste flyttefirmaer er tilknyttet vores service. Vi har på forhånd foretaget kontrol af vores samarbejdspartnere, så vi er sikre på, at du får en god behandling og en god service.

+10.000

Glade flyttekunder

Indhent flytte tilbud på landsdækkende flytteservice

Om du skal flytte fra Holstebro eller København har ingen betydning for, om du kan benytte dig af vores platform eller ej. For vi har tilknyttet flyttefirmaer fra hele landet til vores platform. Om du derfor skal flytte fra vest til øst, eller bare gerne vil finde et firma i dit lokalområde, kan du benytte dig af vores platform til flytte tilbud.

Finder vi ikke nogen, der ligger i dit lokalområde, forsøger vi så vidt muligt at sende opgaven i udbud på firmaer, der er så tæt beliggende på som muligt. Hvor langt du skal flytte, eller hvor du skal flytte fra, kan du med fordel specificere i opgavebeskrivelsen. For så er flyttefirmaerne bevidste om dette, inden de afgiver et tilbud. Så kan du være sikker på, at tilbuddet er reelt.

Husk altid at læse det med småt eller at spørge ind til den reelle pris. Tager de en mindstepris? Fakturerer de for et minimum antal af timer? Det er altid en god ide at have helt klare linjer om prisen, så der ikke kommer uventede overraskelser. Bed gerne om en kontrakt hvori alle detaljer og prisen er tydeligt specificeret. Så kan du være sikker på, at det bliver en god oplevelse hele vejen rundt.

Få en gratis besigtigelse i forbindelse med dit flytte tilbud

Et tilbud kan ikke altid baseres ud fra, hvad du skriver i opgavebeskrivelsen. Der er ingen flytninger, der er ens. Derfor vil der ofte også være nogle detaljer, der er rare for flyttefirmaet at få styr på, inden de udregner et helt specifikt tilbud til dig.

I den forbindelse er det både en fordel for dig og for flyttefirmaet, at de kommer ud til en gratis besigtigelse i din bolig. Her kan du vise og nemmere forklare, hvad der skal flyttes. De vil ud fra det kunne vurdere, hvad der skal til af flyttemænd og mandetimer for at kunne klare opgaven.

En gratis besigtigelse er også en god mulighed for dig for at få en snak ansigt til ansigt. Har du nogle spørgsmål, du gerne vil have svar på eller styr på, inden du takker ja, er det her, du kan komme med dem. Det er desuden også altid rart at møde de flyttefolk, du skal have hjælp fra, forinden flytningen. Det skaber en god tryghed og giver dig mulighed for at danne dig et indtryk af firmaet.

Er det noget, du ønsker, kan du specificere det i din opgavebeskrivelse. For så er flyttefirmaerne klar over det.

Hvorfor benytte vores service?

100% gratis

Det koster dig ingenting at bruge vores service. Når du udfylder kontaktformularen, modtager du 3 flyttetilbud, som du selv bestemmer, om du vil gøre brug af. Det er enkelt og ganske uforpligtende.

Gennemsigtige priser

Når du modtager et flyttetilbud fra et flyttefirma, er det helt uden skjulte gebyrer. Prisen bliver altid beregnet før arbejdet, så du kender den endelige pris inden flytningen.

Gavekort

Når du har fundet et firma igennem vores portal, så modtager du et gavekort på 300 kr., som du kan benytte hos dit flyttefirma. Der er blot et krav, din samlede regning skal være på minimum 3.000 kr.

Indhent et flytte tilbud i dag og se frem til din flytning

Du kan indhente et flytte tilbud døgnet rundt og året rundt. Når det passer dig, kan du udfylde kontaktformularen og indsende dit tilbud. Så snart vi modtager det, eller når vi er tilbage på kontoret om morgenen, sender vi din opgave i udbud hos relevante flyttefirmaer. Ønsker nogle af dem at give et uforpligtende tilbud, hører du som regel noget inden for 24 timer.

Du er ikke forpligtet til at give lyd fra dig eller til at sige ja med det samme. Du har altid muligheden for at forhandle prisen, kontakte flyttefirmaet for mere information eller hvad end, du har brug for i den forbindelse.

Det tager kun ganske få minutter at udfylde vores kontaktformular og potentielt spare mange penge på din forestående flytning.

Vi er stolte af vores kundeanmeldelser

Line V."Jeg fik i forbindelse med vores flytning 3 meget forskellige tilbud igennem portalen. Jeg fik forhandlet mig til en super pris"

Alex S."Efter flere timers research efter et troværdigt flyttefirma faldt vi over bedsteflyttepris.dk. Fik et fornuftig tilbud som vi straks accepterede"

Frederik N."Kan klart anbefales. Skulle bruge en akut flytning. Alle tre tilbud var gode, men vi valgte det firma, som kunne rykke ud med kortest varsel."