Mangler du et flyttefirma? Få 3 gratis tilbud

Står du og skal flytte? Og mangler du at finde et godt flyttefirma? Så få hjælpen til det lige her. Den er nemlig kun en kontaktformular og 24 timer væk.

FÅ 3 FLYTTETILBUD NU

1. Indhent flyttetilbud

2. Behandling af tilbud

3. Vælg flyttefirma

Vores samarbejdspartnere

Få et gratis tilbud fra flyttefirmaer i hele landet

Mangler du et flyttefirma i Aalborg? Eller har du brug for hjælp til at vælge blandt de mange fra København? Det er netop, hvad du kan få hjælp til her hos os. For vi er en platform, der samler flyttefirmaer fra hele Danmark. Det er flyttefirmaer, der har mange års erfaring i branchen, og som står klar til at give dig et tilbud på din flytteopgave.

Vi ved, det er stressende at skulle finde et flyttefirma, der kan hjælpe. Men vi håber, at vi med vores platform kan gøre det mindre stressende og langt mere overskueligt. Ene og alene fordi du faktisk kun skal udfylde en kontaktformular og så herefter lade resten være op til flyttefirmaerne selv.

Du behøver derfor kun bruge tid på at udfylde kontaktformularen. Når du har sendt opgaven ind til os, sender vi den i udbud og giver flyttefirmaer i nærheden af dig mulighed for at byde ind.

Udfyld gerne kontaktformularen i dag og kom et skridt tættere på at flytte.

Udfyld formularen og få 3 gratis

professionelle flyttetilbud

Få 3 gratis tilbud

1- Vælg opgave type

Akut eller i god tid? Vi hjælper dig med at finde et flyttefirma

Der er meget at se til ved en flytning. Om den er akut eller planlagt i god tid, har du mulighed for at gøre brug af vores kontaktformular og tilbudstjeneste. For uanset om der kun er en uge, til du skal flytte, eller om du har planlagt den en måned eller to i forvejen, vil der som regel altid være et flyttefirma med hul i kalenderen.

Er du netop ikke ude i god tid, kan vores tilbudstjeneste især være en god hjælp for dig, da du sparer en masse tid på at skulle række ud til flyttefirmaer. Det er naturligvis også noget, du sagtens kan gøre selv for at indhente tilbud til sammenligning. Men med vores gratis tilbudstjeneste kan du blot udfylde en opgaveformular, sende den afsted og ellers blot vente på, at der lander et tilbud eller tre i indbakken inden for 24 timer.

Vi har formidlet opgaver siden 2017

Bedsteflyttepris.dk blev etableret i 2017, med dets formål om at gøre vores kunders flytninger nemt og billigt.

100% gratis

Det koster dig ingenting at bruge vores service. Når du udfylder kontaktformularen, modtager du 3 flyttetilbud, som du selv bestemmer, om du vil gøre brug af. Det er enkelt og ganske uforpligtende.

Opgaver rundt over hele landet

Uanset om du bor på Sjælland, Jylland eller Fyn har vi partnere i dit område. Vi finder selvfølgelig de 3 tætteste, så kørsel og brogebyrer ikke bliver en afgift for dig.

Alle flytteopgaver er forsikret

Vi har på forhånd lavet en kontrol af alle vores samarbejdspartnere og udvælger nøje de bedste flyttefirmaer til netop din opgave.

De bedste flyttefirmaer

Kun de bedste flyttefirmaer er tilknyttet vores service. Vi har på forhånd foretaget kontrol af vores samarbejdspartnere, så vi er sikre på, at du får en god behandling og en god service.

+10.000

Glade flyttekunder

Spar penge på at indhente tilbud fra mere end ét flyttefirma

Tid er penge. Penge har vi brug for. Penge kan man gøre meget med. Derfor er det også rart ikke at skulle bruge for mange af dem på at flytte. Selvom det er noget, der flytter bjerge for dig i en flyttesituation, er det rart ikke at blive taget ved næsen og give for mange penge for at flytte fra A til B.

Det er altid en god ide at indhente tilbud. Men en endnu bedre ide er det at indhente mere end ét tilbud. Vi anbefaler som minimum tre, da det giver dig et godt udgangspunkt for at sammenligne på kryds og tværs af hinanden. Altså kan du få et indblik i, om priserne du har fået, matcher markedet og de øvrige flyttefirmaer i området for den samme opgave.

Det kan der potentielt være rigtig mange penge at spare ved. Husk at læse alt med småt. Der kan være betingelser gældende, som resulterer i uventede udgifter. Det er vigtigt, at du forstår alt omkring aftalen og er helt med på alle detaljer, så der ikke kommer overraskelser efterfølgende.

Ender du med at sige ja til et tilbud, kan det ligeledes være en god ide at bede om en kontrakt, hvori alle detaljer så skrevet. Så kan du være sikker på, at du har en gældende aftale – og at du helt nøjagtigt ved, hvad denne aftale dækker over.

Sådan får du et tilbud fra et flyttefirma

Det er nemt, enkelt og hurtigt at indhente et tilbud fra et flyttefirma gennem os. For alt du behøver at gøre, er blot at udfylde en kontaktformular. Her skal du blot udfylde dine kontaktoplysninger og komme med så mange detaljer som muligt i din opgavebeskrivelse. Jo mere du oplyser, jo nemmere og mere konkret er det for det enkelte flyttefirma at vende tilbage med et tilbud.

Derfor kan du også med fordel vedhæfte et eller flere billeder. Det giver et godt indblik i, hvad der er af indbo, og hvad du skal have hjælp til at få flyttet. Altså kan flyttefirmaet nemmere og hurtigere vurdere, hvad der skal til.

Er der tale om et stort flyttelæs, som på ingen måder er standard, er det fornuftigt at bede om en gratis besigtigelse. For det kan være svært selv at vurdere, hvor meget der er tale om, eller hvad der skal til. Det er også en mere tryg måde at få et tilbud på, da du får lov at møde flyttemændene bag. Når nu de trods alt skal hjælpe dig med at flytte dit indbo, er det også rart at vide, hvem det er, der tropper op, og hvem du overlader dine penge til.

Hvorfor benytte vores service?

100% gratis

Det koster dig ingenting at bruge vores service. Når du udfylder kontaktformularen, modtager du 3 flyttetilbud, som du selv bestemmer, om du vil gøre brug af. Det er enkelt og ganske uforpligtende.

Gennemsigtige priser

Når du modtager et flyttetilbud fra et flyttefirma, er det helt uden skjulte gebyrer. Prisen bliver altid beregnet før arbejdet, så du kender den endelige pris inden flytningen.

Gavekort

Når du har fundet et firma igennem vores portal, så modtager du et gavekort på 300 kr., som du kan benytte hos dit flyttefirma. Der er blot et krav, din samlede regning skal være på minimum 3.000 kr.

Indhent tilbud fra et flyttefirma i dag og bliv klar til at flytte

Når flyttefirmaet først er fundet, er der mange ting, der kan og vil falde på plads. Du kan begynde at ånde en lille smule op, fordi der er styr på, hvem der kommer og flytter dine ting fra A til B. Altså kan du begynde at koncentrere dig om rengøring, aflevering af nøgler og andre praktikaliteter der er nødvendige i forbindelse med din nye bolig.

Når du indhenter et tilbud fra et eller flere flyttefirmaer i dag gennem os, kan du være heldig allerede at have styr på det i løbet af 24 timer. Det er helt op til dig, om du ønsker at gøre brug af tilbuddet eller ej, da det er ganske uforpligtende. Du er også velkommen til at spørge ind til tilbuddet eller forhandle om det, hvis du kan se fornuften i det.

Det tager kun et øjeblik. Men det er et øjeblik, der kan være til stor gavn.

Vi er stolte af vores kundeanmeldelser

Line V."Jeg fik i forbindelse med vores flytning 3 meget forskellige tilbud igennem portalen. Jeg fik forhandlet mig til en super pris"

Alex S."Efter flere timers research efter et troværdigt flyttefirma faldt vi over bedsteflyttepris.dk. Fik et fornuftig tilbud som vi straks accepterede"

Frederik N."Kan klart anbefales. Skulle bruge en akut flytning. Alle tre tilbud var gode, men vi valgte det firma, som kunne rykke ud med kortest varsel."