Få 3 tilbud på erhvervsflytning

Skal du flytte kontor? Skal hele institutionen flytte i nye lokaler? Vi hjælper dig nemt og hurtigt med at finde et flyttefirma, der effektivt kan hjælpe. Få 3 gratis tilbud her.

FÅ 3 FLYTTETILBUD NU

1. Indhent flyttetilbud

2. Behandling af tilbud

3. Vælg flyttefirma

Vores samarbejdspartnere

En god og nem start på din erhvervsflytning

Er kontoret blevet for småt, og skal der rykkes i nye lokaler? Vil du gerne flytte virksomheden til en mere attraktiv adresse? Eller er der måske tale om flytning af en institution i forbindelse med et nyt byggeri? Der er mange årsager til flyt din virksomhed. Du behøver ikke specificere den, da vores opgave er at hjælpe dig med at finde et eller flere flyttefirmaer, der er interesseret i at hjælpe dig med flyt din virksomhed.

En erhvervsflytning er lidt af en mundfuld i forvejen. Men vi bider den lidt over ved at hjælpe dig med det vigtigste: at finde et flyttefirma til en god pris. Vi håber, det giver dig en god start på flytningen, og at det hele både kommer til at glide lidt nemmere.

Vil du gerne have et tilbud på flyt din virksomhed? Så udfyld vores formular.

Udfyld formularen og få 3 gratis

professionelle flyttetilbud

Få 3 gratis tilbud

1- Vælg opgave type

Du får 3 tilbud på erhvervsflytning helt gratis

Det koster ikke noget at bruge vores service. Vi er en formidler mellem dig og interesserede flyttefirmaer i dit lokalområde. Når du derfor har udfyldt din beskrivelse af opgaven og sendt den ind til os, sender vi den i udbud.

Når opgaven på flyt din virksomhed er i udbud, giver vi lokale firmaer mulighed for at sende et tilbud til dig inden for 24 timer. Det er på ingen måder bindende eller forpligtende. Du har derfor også mulighed for at tjekke op på anmeldelser og andet, der gør dig tryg i dit valg af flyttefirma til din erhvervsflytning.

Det er alt sammen helt gratis. Intet koster noget, før du har læst en kontrakt igennem og sagt god for den aftale, der er. Når opgaven er udført, og du er tilfreds med arbejdet, betaler du for servicen.

Det er en erhvervsflytning gjort nemt.

Vi har formidlet opgaver siden 2017

Bedsteflyttepris.dk blev etableret i 2017, med dets formål om at gøre vores kunders flytninger nemt og billigt.

100% gratis

Det koster dig ingenting at bruge vores service. Når du udfylder kontaktformularen, modtager du 3 flyttetilbud, som du selv bestemmer, om du vil gøre brug af. Det er enkelt og ganske uforpligtende.

Opgaver rundt over hele landet

Uanset om du bor på Sjælland, Jylland eller Fyn har vi partnere i dit område. Vi finder selvfølgelig de 3 tætteste, så kørsel og brogebyrer ikke bliver en afgift for dig.

Alle flytteopgaver er forsikret

Vi har på forhånd lavet en kontrol af alle vores samarbejdspartnere og udvælger nøje de bedste flyttefirmaer til netop din opgave.

De bedste flyttefirmaer

Kun de bedste flyttefirmaer er tilknyttet vores service. Vi har på forhånd foretaget kontrol af vores samarbejdspartnere, så vi er sikre på, at du får en god behandling og en god service.

+10.000

Glade flyttekunder

Beskriv din erhvervsflytning så godt som muligt

Det er nemmest for flyttefirmaerne at komme med et tilbud eller et overslag på en pris for din erhvervsflytning, hvis du uddyber opgaven så godt som muligt. Er det med tungt gods? Hvor mange kvadratmeter skal pakkes ned og flyttes? Er der skrøbelige ting, der skal flyttes og passes ekstra godt på? Der er meget at tænke på, når det kommer til en flytning.

Er der tale om en stor og meget kompleks opgave, kontakter de interesserede flyttefirmaer dig forinden, de udarbejder tilbuddet, så alle detaljer er på plads og forstået.

Det tager ikke mange øjeblikke at udfylde vores kontaktformular. Inden for 24 timer hører du fra et eller flere flyttefirmaer, som gerne vil hjælpe.

Bed om en gratis besigtigelse i forbindelse med tilbuddet på din erhvervsflytning

Den bedste og mest reelle pris på din erhvervsflytning får du, hvis du får et firma ud til en gratis besigtigelse. For her kan flyttefirmaet danne sig et komplet overblik over omfanget. Hvad er der af tungt gods? Hvor mange flyttefolk skal der til? Hvor mange flyttebiler eller flyttelæs er nødvendige? Der er mange ting, der skal tages højde for.

Når du får et flyttefirma ud til en gratis besigtigelse, får du også mulighed for at møde dem, inden du siger ja til et tilbud. Altså kan du spørge om det, du har brug for at vide samt mærke efter, om det er et match i forhold til service og energi. Det har stor betydning for, hvordan flytningen kommer til at tage sig ud!

En gratis besigtigelse er noget, langt de fleste flyttefirmaer er villige til. Særligt hvis de ikke kommer langvejs fra. Ved et møde kan du også få snakket nærmere om alle detaljer, så du er sikker på, at der undervejs ikke opstår misforståelser.

Hvorfor benytte vores service?

100% gratis

Det koster dig ingenting at bruge vores service. Når du udfylder kontaktformularen, modtager du 3 flyttetilbud, som du selv bestemmer, om du vil gøre brug af. Det er enkelt og ganske uforpligtende.

Gennemsigtige priser

Når du modtager et flyttetilbud fra et flyttefirma, er det helt uden skjulte gebyrer. Prisen bliver altid beregnet før arbejdet, så du kender den endelige pris inden flytningen.

Gavekort

Når du har fundet et firma igennem vores portal, så modtager du et gavekort på 300 kr., som du kan benytte hos dit flyttefirma. Der er blot et krav, din samlede regning skal være på minimum 3.000 kr.

Hvorfor indhente 3 tilbud på erhvervsflytning?

Vil du gerne gøre din flytning så billig som muligt? Det er og bliver den bedste grund til, hvorfor du skal indhente 3 tilbud på en erhvervsflytning. Men en flytning kommer dog ikke kun ud på det økonomiske. Det er en stor del af det. Men. Det betyder også noget, hvordan servicen er.

Når du indhenter et tilbud fra firmaer gennem os, får du mulighed for nemt og hurtigt at finde frem til flyttefirmaer, der rent faktisk har tid i kalenderen. Når du har fået nogle tilbud, får du samtidig mulighed for at sammenligne dem på kryds og tværs af hinanden i forhold til anmeldelser, som du typisk kan finde på Trustpilot og sociale medier. Det sparer dig hurtigt for en del tid at bruge vores platform frem for selv at skulle ringe rundt.

For at vende tilbage til prisen giver det dig også et unikt indblik i prisniveauet i dit lokalområde. Du kan derfor også bruge diverse tilbud til at finde ud af, om de priser du måske også selv har indhentet er reelle nok i forhold til, hvad der tilbydes. Det er altid et godt udgangspunkt.

Akut eller i god tid? Du kan altid indhente tilbud hos os

Har du fået en aflysning fra et andet flyttefirma? Eller har du trukket den lige længe nok, fordi du ikke havde overskuddet eller overblikket? Bare rolig. Uanset om du er i god tid eller har brug for, at der bliver handlet i alt hast, kan du benytte dig af vores platform.

Vi kan naturligvis ikke garantere, at vi lige nu og her kan finde et flyttefirma – men vi vil gøre vores bedste for det.

Vi anbefaler altid, at du selv følger op på anmeldelser af firmaet, Vi forsøger så vidt muligt at screene de flyttefirmaer, der er tilknyttet vores service. Vi kan dog desværre ikke altid helgardere os. Så ring gerne til de pågældende firmaer, hør dig gerne omkring eller læs de anmeldelser, du kan finde. Så har du et godt udgangspunkt for et samarbejde med rene, klare og trygge linjer.

Indhent et tilbud i dag og få en god pris inden for 24 timer.

Vi er stolte af vores kundeanmeldelser

Line V."Jeg fik i forbindelse med vores flytning 3 meget forskellige tilbud igennem portalen. Jeg fik forhandlet mig til en super pris"

Alex S."Efter flere timers research efter et troværdigt flyttefirma faldt vi over bedsteflyttepris.dk. Fik et fornuftig tilbud som vi straks accepterede"

Frederik N."Kan klart anbefales. Skulle bruge en akut flytning. Alle tre tilbud var gode, men vi valgte det firma, som kunne rykke ud med kortest varsel."