Vores samarbejdspartnere
Flyttegaranti til alle kunder
Sådan fungerer vores flyttegaranti
Når du indhenter et tilbud via bedsteflyttepris.dk, så udsteder vi en gratis garanti på din flytning. Flyttegarantien dækker fejl og mangler for op til 25.000 kroner for private, og 50.000 kroner på forenings- og erhvervsopgaver.

Det eneste du skal gøre for at få flyttegarantien er at uploade tilbuddet fra det flyttefirma, du har valgt til at udføre opgaven. Indsend tilbuddet inden arbejdet igangsættes, så gennemser vi sagen og udsteder flyttegarantien indenfor 6 timer.
Vi har formidlet opgaver siden 2017
Bedsteflyttepris.dk blev etableret i 2017, med dets formål om at gøre vores kunders flytninger nemt og billigt.
+10.000
Glade flyttekunder
Få opgave inden 30 minutter
Beskriv kort din opgave, som du ønsker at få udført. Ved hjælp af vores simple platform, så kan vi tilbyde dig 3 gratis flyttetilbud indenfor en overskuelig tid.
Opgaver rundt over hele landet
Uanset om du bor på Sjælland, Jylland eller Fyn har vi partnere i dit område. Vi finder selvfølgelig de 3 tætteste, så kørsel og brogebyrer ikke bliver en afgift for dig.
Vi kan stå for alt dialogen
Når vi finder 3 virksomheder til dit flytteprojekt, så kan vi stå for alt dialogen med dem på dine vegne. Du skal blot informere os om dine ønsker og behov.
Overskuelig flytning med forsikring
Vi har på forhånd lavet en kontrol af alle vores samarbejdspartnere og udvælger nøje de bedste flyttefirmaer til netop din opgave.
Hvorfor benytte vores service?
100% gratis
Det koster dig ingenting at bruge vores service. Når du udfylder kontaktformularen, modtager du 3 flyttetilbud, som du selv bestemmer, om du vil gøre brug af. Det er enkelt og ganske uforpligtende.
Gennemsigtige priser
Når du modtager et flyttetilbud fra et flyttefirma, er det helt uden skjulte gebyrer. Prisen bliver altid beregnet før arbejdet, så du kender den endelige pris inden flytningen.
De bedste flyttefirmaer
Kun de bedste flyttefirmaer er tilknyttet vores service. Vi har på forhånd foretaget kontrol af vores samarbejdspartnere, så vi er sikre på, at du får en god behandling og en god service.
Flyttegaranti
Det er trygt at benytte vores service. Vi tilbyder nemlig en garanti på alle opgaver fra flyttefirmaer, der er fundet gennem vores platform. Det giver dig færre bekymringer.
Forsikring
Dine ting er fuldt forsikret, når du benytter dig af et flyttefirma fundet gennem vores portal. Skulle der ske noget under transporten eller ved på- og aflæsning, tager vi hånd om det og hjælper dig.
Gavekort
Når du har fundet et firma igennem vores portal, så modtager du et gavekort på 300 kr., som du kan benytte hos dit flyttefirma. Der er blot et krav, din samlede regning skal være på minimum 3.000 kr.
Hyppige stillede spørgsmål
Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål? Så ring til vores konsulent, som sidder klar på telefonen.
Er det sikkert at indtaste mine kontaktoplysninger?
Bedsteflyttepris.dk deler kun de oplysninger du har indtastet i opgaveformularen, med de tre flyttefirmaer, som skal give tilbud på din opgave.
Hvor mange tilbud får man?
Bedsteflyttepris.dk samarbejder med mere en 50 leverandører i hele Danmark og vi bestræber os altid på at give 3 tilbud pr. opgave. Der kan dog i meget specifikke opgaver forekomme situationer, hvor vi kun kan finde en eller to leverandører, der kan give tilbud på opgaven.
Er det gratis at benytte platformen?
Det er 100% gratis og uforpligtende at benytte vores platform. Du sparer ovenikøbet tid og penge ved at benytte os som din mellemmand.
Hvordan fungerer det?
Det fungerer således at du udfylder vores formular omkring dit flytteprojekt. Herefter finder vi 3 kompetente virksomheder i dit område, som kan varetage opgaven.
Hvad hvis jeg bare vil have et prisoverslag?
Ønsker du blot et prisoverslag, men ikke et decideret tilbud på din opgave, så vil vi gerne hjælpe med det. Ring ind til vores konsulent, så vil han give sin vurdering af det.
Vi er stolte af vores kundeanmeldelser
Line V.
"Jeg fik i forbindelse med vores flytning 3 meget forskellige tilbud igennem portalen. Jeg fik forhandlet mig til en super pris"
Alex S.
"Efter flere timers research efter et troværdigt flyttefirma faldt vi over bedsteflyttepris.dk. Fik et fornuftig tilbud som vi straks accepterede"
Frederik N.
"Kan klart anbefales. Skulle bruge en akut flytning. Alle tre tilbud var gode, men vi valgte det firma, som kunne rykke ud med kortest varsel."

Udfyld formularen og få 3 gratis professionelle flyttetilbud

Kontakt information
Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon *
Afhentningsadresse*
Post nr.*
Leveringsadresse *
Post nr.*
Dato *
Opgave beskrivelse *
Akut opkald